Radera ditt konto i Kokodoko
Gäller appen Kokodoko för Android och iOS, utgiven av Lightgraph. Här står hur du raderar ditt konto och vad som händer med dina uppgifter.
Radera kontot i appen
- Öppna Kokodoko och logga in.
- Tryck på Min profil (profilikonen uppe till höger).
- Längst ner, under Radera konto, trycker du på Radera mitt konto.
- Bekräfta. Kontot raderas direkt och du loggas ut.
Utan appen
Har du inte tillgång till appen kan du mejla david@lightgraph.se från den e-postadress du loggar in med och be om att få kontot raderat. Vi raderar det inom 30 dagar och bekräftar via e-post.
Det här raderas
- Kontot och din e-postadress för inloggning
- Profilen: visningsnamn och profilbild
- Mönster, projekt, tygförråd, bilder och PDF-filer du har laddat upp
- Inlägg, kommentarer, gillningar, blockeringar och rapporter i community
- Resultat, knappar och köp i spelet Sewing Queen
Allt raderas på en gång och går inte att återställa. Uppgifterna kan finnas kvar i säkerhetskopior i upp till 30 dagar innan de försvinner även där.
Det här påverkas inte
Köp i webbutiken på kokodoko.com hanteras separat, för bokföring och garanti. Köpta digitala mönster finns kvar på ditt kundkonto i butiken, och om du skapar ett nytt konto i appen med samma e-postadress kan du hämta dem igen.